Kennes Verhuurt

Hoe het begon met de verhuur van bouwmateriaal en gereedschap!

Terug naar home

In 1994 gingen de deuren open van de eerste Kennes Verhuurt vestiging in Oss aan de spaanderstraat, waar de basis werd gelegd voor de vestigingen Uden en Veghel die er later bij zouden komen. In meer dan 15 jaar tijd heeft Kennes Verhuurt een professionele en  betrouwbare naam op weten te bouwen in de verhuur van bouwmaterialen en gereedschappen in de regio’s Oss-Uden-Veghel en omstreken voor zowel particulier als industrie.

Voor werkzaamheden op hoogte, zoals schilderwerk, het reinigen of repareren van een gevel, of installatiewerk, zijn hoogwerkers en steigermateriaal onmisbaar. Sterker: sinds de aanscherping van de Arbo-wet is het gebruik van een hoogwerker of steigermateriaal zelfs verplicht voor alle werkzaamheden boven een hoogte van tien meter. Daarvoor mag tegenwoordig geen ladder meer worden gebruikt.
 
De aanschaf van een hoogwerker of steigermateriaal betekent voor u een pittige investering. Een investering die wellicht niet eenvoudig rendabel te maken is. Daarom is huren voor u een interessant alternatief. Maar u wilt er dan uiteraard wel verzekerd van zijn dat het materiaal in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoet dat u voor uw klus het juiste materiaal huurt en dat eventuele problemen snel worden opgelost.
 
Bij Kennes Verhuurt begrijpen we dat. Daarom begint onze dienstverlening altijd met een persoonlijk gesprek. We inventariseren uw behoeften en samen met u bekijken we de mogelijkheden. Desgewenst bekijken we de locatie waar u het materiaal wilt gebruiken. U kunt rekenen op een deskundig advies, gebaseerd op onze ervaring en vakkennis. We denken met u mee. En dat gaat verder dan alleen het invullen van een huurovereenkomst.
 
Kennes Verhuurt staat voor hoogstaande kwaliteit. Onze hoogwerkers en ons steigermateriaal zijn gekeurd volgens de Arbo-richtlijnen. Die richtlijnen waarborgen ook uw belangen; ze betekenen een garantie voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast bewaken we ook de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze medewerkers hebben allemaal een technische achtergrond en dezelfde bevoegdheden. Zo kunnen we altijd snel en adequaat reageren.


                     
algemene voorwaarden | copyright | disclaimer